Het Bakfietsje

Wie zijn wij?

Wij zijn vrienden en familie van Mark & Anne-Marie. Om een steentje te kunnen bijdragen bieden wij, onder de vlag van 'Het Bakfietsje', diverse (wisselende) producten en diensten aan. Dit doen wij met hulp van een heleboel vrijwilligers!

Ons assortiment

Ons assortiment is gevarieerd en wisselend. U kunt al onze producten en diensten vinden op marktplaats. Een link naar onze marktplaats-pagina vindt u onder het kopje 'Meer informatie'. Ook hebben wij een Facebookpagina waarop u het een en ander kunt bekijken. 

Kaartenverkoop

Ons assortiment kaarten bestaat uit geplakte fotokaarten. Deze crémekleurige kaarten zijn voorzien van een - de naam zegt het al- geplakte foto. De geplakte fotokaarten zijn te koop bij Zus & Zo aan de Grotestraat 24 in Rijssen. In de gezellige winkel van Zus & Zo kunt u terecht voor tweedehands kinder- en dameskleding. Ook vindt u hier atelier Naizz, een initiatief waarbij nieuwe Nederlanders de kans krijgen een nieuw bestaan voor zichzelf op te bouwen. Uiteraard kunt u vrijblijvend binnenlopen en een kijkje nemen. Voor meer informatie én de openingstijden kijkt u op www.zusenzorijssen.com en www.ateliernaizz.nl.

De kaarten worden geleverd inclusief envelop. Uiteraard kunt u de kaarten ook bij ons bestellen. Dit doet u door een mailtje te sturen aan bakjesteam@gmail.com.

Meer informatie:

Alle lopende acties vind u op Markplaats vind u via de links (https://www.marktplaats.nl/verkopers/17256520.html en https://www.marktplaats.nl/verkopers/25395356.html)
U kunt ook vriend worden op Facebook. Zo blijft u op de hoogte van nieuwe acties!

Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn!

onze bediening

Sinds 2017 zijn we Daniel Training Leaders. Onze hoofdtaak is het begeleiden en ondersteunen van nieuwe zendelingen. Kinderwerk blijft een belangrijk onderdeel, daar waar mogelijk zullen we kinderwerk ondersteunen en stimuleren.

© Bak in Thailand - Realisatie: Heuvelman Media

Het is nu: 23:30 uur in Thailand