Hometeam (of ThuisFrontCommissie)

Op het moment dat Mark en Anne-Marie de roeping hadden om als zendingswerkers naar Thailand te gaan is de TFC (ThuisFrontCommissie) in het leven geroepen. Vanaf het begin zijn wij betrokken geweest bij de uitzending van de familie Bak naar Thailand.

De werkzaamheden van de TFC bestaat o.a. uit het onderhouden van de betrokkenheid met de biddende en financieel ondersteunende achterban, het opzetten van acties, een verblijf  regelen in de verlofperiode (en alle bijkomende zaken als een auto/fietsen/school/winterkleding etc), alle inkomende en uitgaande financiĆ«n op orde houden, het verzorgen van de schoolmaterialen enz. 

We vergaderen ongeveer om de 6 weken.


De TFC van de familie Bak bestaat uit (v.l.n.r.) Peter Kok, Ellen Kok, Olaf Bak, Bernadet Bak, Andra Kegler en Jan Mark van Heek.

Ellen is de tweelingzus van Anne-Marie en ze is getrouwd met Peter. Samen hebben ze 3 jongens: Laurens, Joost en Hugo.

Peter is werkzaam als Unit Manager bij Volker Wessels Telecom en Ellen is IB en leerkracht op de Wilhelminaschool.

Olaf is de jongste broer van Mark en getrouwd met Bernadet. Samen hebben ze 3 dochters, Lois. Sophie en Suze.

Olaf werkt als accountmanager bij Modus Bouwconcepten, onderdeel van Voortman Staalbouw. Bernadet is leerkracht in het basisonderwijs.

Andra is getrouwd met Chris en samen zijn ze ook al jaren bevriend met Mark en Anne-Marie. Andra en Chris hebben 2 kinderen: Verona en Florent.

Andra is werkzaam als applicatiebeheerder bij de gemeente Rijssen-Holten.

Jan Mark is al sinds hun kinderjaren bevriend met Mark. Samen met zijn vrouw Lianne horen ze tot een van de beste vriendenstellen van Mark en Anne-Marie. Jan Mark is mede-eigenaar van Combivloeren. Het gezin van Heek bestaat naast Jan Mark en Lianne uit 2 kinderen: Sem en Isa.

onze bediening

Sinds 2017 zijn we Daniel Training Leaders. Onze hoofdtaak is het begeleiden en ondersteunen van nieuwe zendelingen. Kinderwerk blijft een belangrijk onderdeel, daar waar mogelijk zullen we kinderwerk ondersteunen en stimuleren.

© Bak in Thailand - Realisatie: Heuvelman Media

Het is nu: 17:11 uur in Thailand