5 apr 2018

Bezigheden

Wat hebben we toch een afwisselend leven hier! Saai wordt het hier nooit dat is een ding dat zeker is!

Onlangs is Anne-Marie met de kinderen naar de Homeschool week gegaan, terwijl Mark een week lang het rijk alleen had. Samen met een bevriende collega en haar 3 kinderen en de juf reisden we met het openbaar vervoer naar Prajuab, ongeveer een halve dagreis vanaf Lopburi. We trokken een hoop bekijks met onze 7 kinderen!
Het thema van de homeschool week was ‘De zilveren stoel’ van Narnia, en een week lang leerden, knutselden, zongen en deden de kinderen activiteiten rondom dit thema. Ze hebben ervan genoten!! Het is zo leuk wanneer ze met allerlei vriendjes van hun eigen leeftijd kunnen spelen! Een leuk extraatje voor de kinderen was de logeerpartij voor en na de homeschoolweek. Hun vriendjes moesten nog doorreizen naar Isaan en dat ligt niet naast de deur…
De week erop was het Marks beurt om naar Prajuab af te reizen. Deze keer om de OMF gebouwen daar te inspecteren op de constructies.  Al met al was hij drie dagen weg. Mark vond het erg leuk om even bezig te zijn met zijn oude vakgebied.
Gelukkig is al het gereis goed verlopen. Dat blijft altijd spannend in Thailand.
Eigenlijk zouden we deze week een cursus in Chiang Mai hebben, maar deze hebben we toch maar afgezegd. Het werd een beetje teveel van het goede en bovendien zit Mark nog bovenop de bouw van de taalschool. Hopelijk vindt binnenkort het afrondende gesprek met het bouwbedrijf plaats en kunnen we gaan verhuizen!
Ondertussen is de tuin bij Shiloh wel klaar en dit is een heerlijk plekje geworden! De kinderen kunnen daar weer lekker spelen en het is een fijne, rustig plekje voor de taalstudenten. Ook wij genieten zo meteen vanuit ons nieuwe kantoor van een mooi uitzicht!

16 jan 2019

Kinderdag!


 

De tweede zaterdag van januari; het was weer kinderdag in Thailand! Een dag waarop kinderen in het zonnetje worden gezet! De dag ervoor zijn er ......

Lees meer >
14 dec 2018

De kleine dingen

Soms is het moeilijk om elke dag bewust Gods Hand te zien in ons leven. Toch kunnen we soms bemoedigd worden door kleine gebeurtenissen.


Toen we ......

Lees meer >
12 nov 2018

Bruiloft

‘ Bij ons duurt een bruiloft maar een halve dag!’  ‘ Wat? Wordt er alcohol geschonken op een bruiloft? Alcohol drinken we niet, maar dansen is ......

Lees meer >
3 okt 2018

Veranderingen

Zo, eindelijk zijn we een beetje terug in een normaal ritme! Na 5 weken lang bezoek te hebben gehad, een intensieve periode met de studenten, plus ......

Lees meer >

onze bediening

Sinds 2017 zijn we Daniel Training Leaders. Onze hoofdtaak is het begeleiden en ondersteunen van nieuwe zendelingen. Kinderwerk blijft een belangrijk onderdeel, daar waar mogelijk zullen we kinderwerk ondersteunen en stimuleren.

© Bak in Thailand - Realisatie: Heuvelman Media

Het is nu: 16:57 uur in Thailand