16 jan 2019

Kinderdag!

De tweede zaterdag van januari; het was weer kinderdag in Thailand! Een dag waarop kinderen in het zonnetje worden gezet! De dag ervoor zijn er op de scholen leuke acties waarbij veel cadeautjes en snoepgoed gratis worden uitgedeeld. Op kinderdag zelf trouwens ook. Dierentuinen, legerbases, musea,... Alles is gratis of heel goedkoop die dag en kinderen mogen bijvoorbeeld in een legervoertuig zitten of dieren voeren. Heel leuk allemaal.

Mooi om te zien ook hoe ons kerkje hier op in springt: Die zaterdag waren we vroeg in de dierentuin achter een kraampje, waar we gratis aan elk kind een christelijk kinderboekje uitdeelden en een klein speeltje of snoepje.
Mark was aan het werk, maar Anne-Marie zag kans om mee te gaan met de kinderen. De kinderen hielpen flink mee met het uitdelen en vonden het een groot avontuur dat ze alleen met hun Thaise kerkvriendjes over de dierentuin mochten lopen! Ze genoten van de slangenshow en het vasthouden van parkieten en kregen gratis ijs en kleinigheden. Ze hadden een geweldige tijd!
Al met al hebben we met de kerk die dag meer dan 2000 boekjes uitgedeeld! De kerkleden zelf vonden het ook heel bemoedigend om te zien dat sommige kinderen even later in hun boekje verdiept waren.
De daaropvolgende zondag was de preek gericht op kinderen en werd er een sterke oproep aan ouders (en volwassenen in het algemeen) gedaan om kinderen te vertellen over de Heere Jezus. Grijp elke mogelijkheid aan, of je nu thuis bent of onderweg, van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat. (Deut.6:7). Wanneer je dat doet, geef je je kind het mooiste wat er is, daar kan geen kinderdag tegenop!

21 mei 2019

Gevangen, en toch vrij!

Onze klusjesman komt regelmatig in de gevangenis. Niet omdat hij de wet overtreedt, maar om het evangelie te delen met gevangenen. Af en toe gaat Mark ......

Lees meer >
3 apr 2019

Een bijzondere ontmoeting

Vorige week waren Anne-Marie en de kinderen op de HomeSchoolWeek in Bangkok. Mark was dus alleen in Lopburi. Naast dat hij ongestoord lange dagen op DT ......

Lees meer >
19 mrt 2019

Orientatie week

Vorige week was orientatie week. Tijdens het weekend waren we met ons hele gezin in Bangkok om de nieuwe groep zendelingen op te halen en ze ......

Lees meer >
16 jan 2019

Kinderdag!

De tweede zaterdag van januari; het was weer kinderdag in Thailand! Een dag waarop kinderen in het zonnetje worden gezet! De dag ervoor zijn er op ......

Lees meer >

onze bediening

Sinds 2017 zijn we Daniel Training Leaders. Onze hoofdtaak is het begeleiden en ondersteunen van nieuwe zendelingen. Kinderwerk blijft een belangrijk onderdeel, daar waar mogelijk zullen we kinderwerk ondersteunen en stimuleren.

© Bak in Thailand - Realisatie: Heuvelman Media

Het is nu: 16:39 uur in Thailand