3 okt 2018

Veranderingen

Zo, eindelijk zijn we een beetje terug in een normaal ritme! Na 5 weken lang bezoek te hebben gehad, een intensieve periode met de studenten, plus de kinderen die zomervakantie hadden, is een normale routine wel weer prettig.

Inmiddels is het bezoek weg, kabbelt alles op Daniel Training rustig voort, is de school weer begonnen en zijn we gewend aan de nieuwe gang van zaken. Dit betekent dat Mark Daniel Training grotendeels alleen ‘runt’ en Anne-Marie zich nu volledig op het lesgeven van de kinderen concentreert.
Gelukkig is het op het moment redelijk rustig op het werk, wat wel zo fijn is. Ook omdat onze “inval assistente” plaats heeft gemaakt voor een nieuwe invalster en dit toch niet altijd geruisloos gaat.

Voor iedereen was het wel even spannend, mama als juf, maar eigenlijk is het ons allemaal 100% meegevallen en genieten we er zelfs van! Toch zijn we ook blij dat er zich inmiddels een leerkracht heeft aangemeld. En nog wel een meester! De kinderen zijn helemaal in de gloria. Het is nog even afwachten wanneer hij alle groene lichten krijgt en hier in Lopburi zit, maar het is in ieder geval een leuk vooruitzicht!


De kinderen en Mark zijn nu op HomeschoolWeek in Bangkok, terwijl Anne-Marie in Lopburi een inhaalslag maakt op DT en lessen voorbereidt. Nog ongeveer 2 weken en dan mogen we opa en oma Bak begroeten, die ons een bezoek komen brengen! We kijken er naar uit!
 

 

21 mei 2019

Gevangen, en toch vrij!

Onze klusjesman komt regelmatig in de gevangenis. Niet omdat hij de wet overtreedt, maar om het evangelie te delen met gevangenen. Af en toe gaat Mark ......

Lees meer >
3 apr 2019

Een bijzondere ontmoeting

Vorige week waren Anne-Marie en de kinderen op de HomeSchoolWeek in Bangkok. Mark was dus alleen in Lopburi. Naast dat hij ongestoord lange dagen op DT ......

Lees meer >
19 mrt 2019

Orientatie week

Vorige week was orientatie week. Tijdens het weekend waren we met ons hele gezin in Bangkok om de nieuwe groep zendelingen op te halen en ze ......

Lees meer >
16 jan 2019

Kinderdag!

De tweede zaterdag van januari; het was weer kinderdag in Thailand! Een dag waarop kinderen in het zonnetje worden gezet! De dag ervoor zijn er op ......

Lees meer >

onze bediening

Sinds 2017 zijn we Daniel Training Leaders. Onze hoofdtaak is het begeleiden en ondersteunen van nieuwe zendelingen. Kinderwerk blijft een belangrijk onderdeel, daar waar mogelijk zullen we kinderwerk ondersteunen en stimuleren.

© Bak in Thailand - Realisatie: Heuvelman Media

Het is nu: 23:30 uur in Thailand