Hoi! Wat leuk dat jij belangstelling hebt voor ons werk in Thailand! Je hebt misschien de poster zien hangen of over ons gehoord op school of in de kerk?

Op deze website kun je een heleboel informatie vinden, kijk maar eens op de verschillende pagina’s. Ook zijn er foto’s te vinden van ons gezin en ons leven in Thailand. Misschien ben jij ook enthousiast geworden en wil je ook een steentje bijdragen? Dat kan! We hebben zomaar wat verschillende manieren op een rijtje gezet over hoe je ons kunt steunen.

Misschien heb jij zelf ook een goed idee? Top! Zo zijn we samen aan het werk voor de kinderen in Thailand!

Gebed:

Wil je voor ons leven en werk in Thailand bidden & danken? Dat vinden we erg fijn! Dat kan in de klas, bij het avondeten of ‘s avonds voor het naar bed gaan bijvoorbeeld.

Geld:

Voor het werk dat we doen is best veel geld nodig. Lijkt het je leuk om geld voor ons te sparen en weet jij een leuke actie te bedenken? Een sponsorloop organiseren, lege flessen ophalen of koekjes bakken misschien?

Post:

Wij zijn dol op post uit Nederland! Een brief, kaartje of tekening kan gestuurd worden naar:

Familie Bak

67 Soi Naresuan 3
Tambon Thalee Chupsorn
Amphur Muang Lopburi
15000 
THAILAND

Mocht je het willen weten, wij zijn jarig op de volgende data ;-)

Mark: 5 september (1976)
Anne-Marie: 3 november (1980)
Celeste: 18 september (2007)
Irene: 6 juli (2009)
David: 17 januari (2011)
Anna: 15 juli (2015)

Facebook & Instagram:

Kijk jij ook wel eens op Facebook of Instagram? Dat is toevallig! Wij zijn daarop ook te volgen!Door on ze berichten te liken of te delen help ook jij om de aandacht voor ons werk in Thailand te vergroten. Ook reacties van jullie vinden we leuk om te lezen!

Groetjes van ons allemaal! Familie Bak in Thailand

onze bediening

Sinds 2017 zijn we Daniel Training Leaders. Onze hoofdtaak is het begeleiden en ondersteunen van nieuwe zendelingen. Kinderwerk blijft een belangrijk onderdeel, daar waar mogelijk zullen we kinderwerk ondersteunen en stimuleren.

© Bak in Thailand - Realisatie: Heuvelman Media

Het is nu: 17:24 uur in Thailand